podcastmanagement door jessica groenewegen

Jij neemt je afleveringen op, ik doe de rest 💪

Met moeite krijg je je wekelijkse afleveringen online en je beseft dat je er veel meer uit kunt halen, maar waar haal je de tijd vandaan? Frustrerend, I know. Of je hebt al tijden een podcastwens, maar waar begin je? Ik help je met het podcasten zodat je zonder verlies van kostbare tijd met plezier en consistentie kunt bouwen aan jouw bedrijf met behulp van de meest krachtige marketingtool: jouw eigen podcast.

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

KICKSTART LANCERING

BINNEN 2 WEKEN UP AND RUNNING

Van concept tot livegang: met dit pakket lanceren we jouw podcast in twee weken. We brainstormen samen over een duidelijk concept en vervolgens neem ik alle technische rompslomp van je over. Daarna help je met het produceren van jouw eerste afleveringen en lanceren we samen jouw splinternieuwe podcast! 

BASIC EDITEN

STRIPPENKAART VOOR 10 AFLEVERINGEN

Wel opnemen, maar niet het gepiel met editen? Geen probleem. Met deze strippenkaart kun je 10 opnames bij mij droppen en ik fix de rest. Ik verzorg de edit (verwijderen van stiltes, uh’s of versprekingen), voeg je intro en/of outro toe en schrijf passende shownotes.

 

MAANDELIJKSE ONDERSTEUNING

ALS ONDERDEEL VAN JOUW TEAM

Ben jij toe aan het structureel uitbesteden van je podcast-taken? Ik doe alles wat jij niet wilt/kunt doen en zorg dat jouw podcast netjes op tijd en bewerkt online verschijnt. Alles wat jij hoeft te doen is op te nemen en mij de content te sturen. 

 

PODCAST ADVIES

VOOR ALS JE EVEN VASTZIT

Jouw podcast staat al maar je twijfelt over je concept. Je wilt interviews gaan afnemen maar weet niet hoe dat aan te pakken. Of je zoekt een manier om je podcast onder de aandacht van meer mensen te krijgen. Tijdens een 1-op-1 online vragenvuur van 60 minuten kun jij al je vragen bij mij kwijt en kijken we welk probleem we direct kunnen oplossen. 

 

MAATWERK

VOOR AL JE OVERIGE WENSEN

Op zoek naar een structurele samenwerking? Of wil je op projectbasis aan de slag? Of wil je graag iets uitbesteden wat niet onder de eerder genoemde pakketten valt? Stuur me een bericht met je wensen en vragen zodat we kunnen brainstormen over een mogelijke samenwerking.

 

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support podcast virtual assistent Zoetermeer Den Haag

WAAROM EEN PODCAST?

✓ Een podcast is een RETE sterk marketingkanaal.

✓ Het is de beste plek om jouw verhaal te vertellen op jouw manier.

✓ Je kunt met een podcast veel meer de diepte in dan met posts op Instagram of Tiktok.

✓ Je kunt daarom een (potentieel) klant of volger veel meer waarde bieden.

✓ Je bouwt met een podcast een unieke band op met de luisteraar.

✓ Je hebt geen bemoeienis van die bloed irritante algoritmes.

✓ Het markt blijft groeien en er liggen nog zoveel kansen voor het oprapen! 


Het is tijd om flawless te gaan podcasten

IK BEN JESSICA

Online ondernemer, podcastmanager, podcaster, fotograaf, multi-passionate, mama van drie, vrouw van een gitarist, bezige bij en perfectionist. Dat ben ik!

 

Als jouw podcastmanager help ik jou en je podcast groeien. Waar jij vastloopt, trek ik je uit de modder. Waar jij frustratie ervaart, ben ik er om taken van je over te nemen. Ik geef je consistentie, rust, ruimte, tijd en vooral veel plezier in het podcasten. Ik help je alle kansen, die het podcasten je biedt, te pakken en je bedrijf te laten groeien. 


Vlekkeloos



Jessica Groenewegen Coaching webshop service support podcast virtual assistent Zoetermeer Den Haag

WAT EEN PODCAST KAN DOEN

Jessica Groenewegen coach fotografie fotograaf zoetermeer podcast voor fotografen

Zelf ben ik sinds 2021 host van mijn eigen podcast. Met Jessica’s Photo Business Podcast deel ik tips en waardevolle inzichten met mijn luisteraars. In mijn wekelijkse podcastafleveringen help ik (beginnende) fotografen met ondernemen, marketing en mindset.

Omdat ik enorm toegewijd ben aan het helpen van andere fotografen bij het behalen van succes en groei in hun carrière zocht ik in 2021 een manier om echt de diepte in te kunnen. Ik wilde meer delen dan de maximaal 2000 tekens in een Instagram post. Ik wilde mijn doelgroep meer bieden dan die vluchtige info. 

Die manier vond ik in het podcasten. Ik bereik nu steeds meer nieuwe fotografen en maak ze, met behulp van de inmiddels meer dan 120 afleveringen, bekend met mijn manier van werken, mijn expertise en mijn persoonlijkheid. Dat bouwt vertrouwen op waardoor ik een band met de luisteraar kan opbouwen. Een trouwe en nog steeds groeiende groep van luisteraars tuned elke week in op een nieuwe aflevering.

REACTIES VAN LUISTERAARS

LATEN WE BELLEN

Is het nog wat onduidelijk wat je nodig hebt en waar ik je bij kan helpen? Of gewoon benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Stuur me een bericht, dan spreken we elkaar snel!

 

Gebruik onderstaand formulier of mail naar flawlesspodcasting @ gmail.com