KICKSTART LANCERING

// jouw podcast binnen 2 weken up and running //

VAN CONCEPT TOT LIVEGANG

NIET LEUK

> Geen tijd vinden om jouw podcast online te krijgen.
> Blijven uitstellen want je hebt geen zin in alle rompslomp.
> Uitstel is afstel.

WEL LEUK

 

> Iemand met verstand van zaken die je vertelt wat er moet gebeuren.
> Taken uitbesteden zodat jij je hoofd niet breekt.

>  In twee weken jouw podcast online 🎉

Het podcastidee dat al tijden in je hoofd zit moet nu maar eens de realiteit worden. Maar ik snap volkomen dat je niet zit te wachten op uren en uren spenderen aan uitzoeken wat nodig is om die podcast online te krijgen of aan welke microfoon je moet aanschaffen. Laat staan het editen van je eerst afleveringen, als je al was toegekomen aan het opnemen.

Maak het jezelf niet te moeilijk. Het kan vele malen gemakkelijke én sneller. Met mijn begeleiding help ik je van concept tot livegang. En dat in maar twee weken. Want je bent al voldoende tijd verloren en tijd is geld. De tijd om die doelgroep te gaan bereiken en in te pakken met al die meerwaarde die jij te bieden hebt is aangebroken. Laten we samen aan de slag gaan!

WERKWIJZE

1.

// MATCHCALL


Tijdens deze vrijblijvende call kijken we of een kickstart lancering passend is voor jou. We bespreken wat er nodig is voor zo’n snelle lancering en ik maak bekend wat je kunt verwachten van mij, maar ook wat ik van jou verwacht. Hebben we een match? Dan hebben we een GO en starten we met lanceren!

 

2.

// KICK-OFF

 

Tijdens de kick-off starten we de samenwerking en gaan we aan de slag met opzetten van je podcast. We beginnen met het helder krijgen van het concept (het doel, de doelgroep en het format van je podcast) en vervolgens vullen we de rest in. Uiteraard voorzie ik je, indien nodig, van advies op het gebied van bijvoorbeeld microfoonkeuze.

3.

// AAN DE SLAG

 

De kaders zijn bepaald, de taken verdeeld. Nu aan de slag! We kiezen je lanceerdatum en de twee weken voorafgaand bouwen we jouw podcast op tot hij live staat inclusief drie afleveringen met stunning shownotes. 

 

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens het opzetten en lanceren van jouw podcast kijken we naar o.a.: je keuze voor hosting, de titel van podcast, een pakkende omschrijving van de podcast, het ontwerpen van de coverart, het verspreiden van jouw podcast bij de belangrijkste andere platforms, het editen en publiceren van de teaser en de eerste drie afleveringen, het opnemen van de intro/outro, het schrijven van pakkende shownotes en het uploaden en plannen van de afleveringen. 

 

Tijdens onze samenwerking hebben we contact via de berichtenapp Voxer om zo snel te kunnen schakelen. 

 

LET OP:

Om jouw podcast in 2 weken te kunnen lanceren wordt een boel werk verricht. Veel door mij maar ook door jou. Gaan wij samen deze supersnelle opzet van jouw podcast realiseren, dan ben je bereid om voldoende tijd vrij te maken om mij te voorzien van de benodigde content zodat ik voor je aan de slag kan.

INVESTERING

Jouw podcast gelanceerd in twee weken voor

€ 750

Plan eerst een matchcall om te kijken of zo’n kickstart lancering iets voor jou is. Deze is gratis en vrijblijvend.
Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag en factureer ik 50% van het totaalbedrag bij aanvang van de samenwerking. 

De tweede 50% van het bedrag wordt gefactureerd bij afronding van het project. 

IK BEN JESSICA

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag

Online ondernemer, podcastmanager, podcaster, fotograaf, multi-passionate, mama van drie, vrouw van een gitarist, bezige bij en perfectionist.

 

Dat ben ik!

 

Als jouw podcastmanager help ik jou en je podcast groeien. Waar jij vastloopt, trek ik je uit de modder. Waar jij frustratie ervaart, ben ik er om taken van je over te nemen. Ik geef je consistentie, rust, ruimte, tijd en vooral veel plezier in het podcasten. Ik help je alle kansen, die het podcasten je biedt, te pakken en je bedrijf te laten groeien. 

Vlekkeloos

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag

LATEN WE BELLEN

Wil jij nu eindelijk jouw podcast in de lucht hebben? Stuur me dan nu een bericht. Maar let op: deze kickstart lancering is niet voor mietjes. Ik werk me te pletter maar ik heb net zoveel inzet van jou nodig om binnen 2 weken jouw droom te realiseren.

Ready to go? Of heb je nog een vraag? Stuur me sowieso een bericht, dan spreken we elkaar snel. Mail naar flawlesspodcasting @ gmail.com