STRIPPENKAART
BASIC EDITEN

JIJ NEEMT OP, IK DOE DE REST

Je bent druk, heel druk. Het editen van je podcast afleveringen kost je echt te veel tijd. Of heb je een podcast maar het editen kan je eigenlijk gestolen worden? Door je editwerk uit te besteden maak je direct plaats voor meer rust, ruimte, tijd en plezier. Na je opname drop je de hele mikmak bij mij en even later staat je nieuwste podcastaflevering online, ge-edit inclusief intro/outro én met shownotes. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

1.

// MATCHCALL


Tijdens deze vrijblijvende call kijken we of wij samen kunnen zorgen voor wat podcastmagie! We bespreken hoe het uitbesteden van het editen in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten van mij. Hebben we een match? Dan hebben we een GO!

2.

// DROP JE OPNAMES

 

Samen maken we afspraken over wanneer de content wordt aangeleverd en de afleveringen worden gepubliceerd. Je levert mij je intro/outro en dus ook je ruwe opnames waarmee ik aan de slag kan.

3.

// IK GA AAN DE SLAG

 

Ik heb jouw content ontvangen en weet wanneer jij die live wilt hebben. Ik ga aan de slag en maak van jouw opname een vlot lopende en waardevolle podcastaflevering terwijl jij al lang andere taken hebt kunnen oppakken en nu nog alleen maar hoeft te wachten tot jouw nieuwste aflevering online komt. 

WAT IS INBEGREPEN?

Schaf je een strippenkaart voor het editen van 10 afleveringen aan?

Dan voer ik de volgende taken voor je uit: 

✓ Het basic editen van 10 afleveringen 

(scroll even naar beneden om te lezen wat basic editen inhoud)
✓ Het toevoegen van de intro en/of outro aan elke aflevering

✓ Het uploaden, inplannen en publiceren van elke aflevering

✓ Het schrijven van een samenvatting voor in de shownotes 

Deze strippenkaart is voor 10 opnames tot 30-45 minuten per stuk en geldig tot 6 maanden na aanschaf. 

INVESTERING

STRIPPENKAART BASIC EDITEN / 10 AFLEVERINGEN

€ 750

Deze strippenkaart is voor 10 opnames tot 30-45 minuten per stuk en is geldig tot 6 maanden na aanschaf. 

Plan eerst een matchcall om te kijken of het uitbesteden van het editen iets voor jou is. Deze is gratis en vrijblijvend. Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag! De strippenkaart dient vooraf in volledigheid te worden betaald voordat onze samenwerking kan beginnen. 

 

ADD ON:

MARKETING CONTENT UIT ELKE AFLEVERING

Wil jij dat ik naast het editen van je aflevering ook waardevolle content uit diezelfde aflevering haal zodat jij die niet hoeft te zoeken? Ik kan voor content zorgen die jij direct kunt gebruiken om zo nog meer te halen uit de waardevolle podcastaflevering en jij dus rete efficient te werk gaat en geen kans laat liggen.

Klinkt dat hemels? Maak dan gebruik van de Content Add On.

Dan krijg je per aflevering het volgende:

Uitgebreidere shownotes
(incl. belangrijke inzichten, handige hoofdstukken met tijdsnotatie, links, call to actions en een bio van jou en/of je gast). 

Content voor social media
(bestaande uit 2 quotes, 2 audiograms/korte audioclips en 2 posts voor Instagram of een vergelijkbaar kanaal.)

Kant en klare blogtekst
voor plaatsing op je website.

EXTRA INVESTERING

+ €450 excl. btw per 10 afleveringen

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT VALT ONDER BASIC EDITEN?

Onder basic editen versta ik het doorlopen van jouw opname en het verwijderen van uh’s, uhm’s, kuchjes, ademhalingen, lange stiltes, versprekingen en ruis waar mogelijk. Daarnaast voeg ik jouw intro en/of outro toe aan de aflevering en exporteer vervolgens het geheel op een passend volume. Het doel is een aangename luisterervaring voor jouw luisteraar. Een vlot lopende aflevering zonder (al te veel) hick-ups, zoals net vernoemd, en audioverbeteringen past daarbij. 

WAT ALS MIJN OPNAMES OF AFLEVERINGEN LANGER DUREN?

Duren jouw afleveringen (en dus ook de opnames) structureel langer dan 30/45 minuten? Stuur me dan een berichtje, dan pas ik de strippenkaart aan op de lengte die jij voor ogen hebt en doe je een voorstel.

IK WIL GRAAG LANGER SAMENWERKEN DAN 10 AFLEVERINGEN!

Wil je een structurele samenwerking op het gebied van editen en publiceren van je podcast? Stuur mij een bericht met jouw wensen, dan doe ik je een persoonlijke voorstel.

IK BEN JESSICA

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag

Online ondernemer, podcastmanager, podcaster, fotograaf, multi-passionate, mama van drie, vrouw van een gitarist, bezige bij en perfectionist.

 

Dat ben ik!

 

Als jouw podcastmanager help ik jou en je podcast groeien. Waar jij vastloopt, trek ik je uit de modder. Waar jij frustratie ervaart, ben ik er om taken van je over te nemen. Ik geef je consistentie, rust, ruimte, tijd en vooral veel plezier in het podcasten. Ik help je alle kansen, die het podcasten je biedt, te pakken en je bedrijf te laten groeien. 

Vlekkeloos

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag

LATEN WE BELLEN

Is het tijd om slimmer te gaan werken in plaats van nog harder? Laten we eens kijken of het uitbesteden van jouw editwerk bij mij de oplossing is. Stuur me een bericht, dan spreken we elkaar snel. Gebruik onderstaand formulier of mail naar flawlesspodcasting @ gmail.com

Let's meet!

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support podcast virtual assistent Zoetermeer Den Haag