Van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag

MAMA. ONDERNEMER. FOTOGRAAF. MULTI-PASSIONATE. VROUW VAN. BEZIGE BIJ. TWIJFELKONT. PERFECTIONIST.

Ik begon ooit ook met diezelfde droom voor een goedlopend bedrijf. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen en na 13 leerzame jaren op kantoor sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong en werd full time ondernemer!

Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, podcasts maak en creatieve ondernemers ondersteun maar vooral doe wat ik leuk vind en daar ook nog eens mijn geld mee verdien.

Nu ben ik vol energie, ik geniet van de vrijheid, de balans en heb écht plezier in het ondernemen. Werken voelt niet aan als werken maar als handelen vanuit passie! En dat gevoel, die fun en zo’n bedrijf hebben: dat GUN ik iedereen! Daarom zet ik mij nu in om andere (beginnende) forografen back on track te krijgen en te sturen naar een succesvol fotografiebedrijf met financiele vrijheid en ondernemen op jouw voorwaarden.

Wist je dat ik:

✔ verslaafd ben aan pretparken? Vooral de keren in Disneyland & de Efteling zijn niet meer op 5 handen te tellen!

✔ ik mij daarom ben gaan verdiepen in customer experience (klantbeleving) en die van andere ondernemers nu optimaliseer?

✔ ik me helemaal rond snoep aan Maltesers als ik niet oppas?

✔ maar dat ik koffie en alcohol niet de zuipen vind?

✔ ik al meer dan 10 jaar fotograaf ben en nu vooral startende fotografen help met het opbouwen van hun bedrijf?