hey fotograaf & creatieve ondernemer!

KLAAR MET AANKLOOIEN?

Van een schop onder je kont m.b.v. coaching tot het uitbesteden van taken waar jij geen tijd voor hebt. Ik help je uit de brand!

Blijven ploeteren helpt je niet naar succesvolle bedrijf 🚀

Het is mijn missie om ondernemen weer leuk te maken! Ik help fotografen en creatieve ondernemers met het behalen van hun doelen en ondersteun je met werkzaamheden die je zelf niet kunt of wilt doen. Zo maak en houd je het ondernemen leuk en ligt groei weer voor het oprapen! 

Hi! Ik ben Jessica

Ik ben de trotse mama van drie kleine koters, vrouw van een gitarist en het helpen en ondersteunen van fotografen en creatieve ondernemers zorgt voor brood op de plank. Ik groeide uit van een kantoormeisje naar een trotse momboss met een bedrijf waarin in fotografeer, podcast, coach en andere creatievelingen help groeien richting hun dromen en ideale leven 💪

 

15+ jaar ondernemer | wedding & lifestyle fotograaf sinds 2012

 

'Onvermoeibaar, enthousiast, ambitieus en een life long learner, Dat ben ik'

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag

Ben je een ambitieuze fotograaf

maar loop je vast?

Grijp die personal cheerleader (ik dus!) nu vast en zie je fotografiebedrijf weer groeien! 

Ik help met onder andere:

Of ben je creatieve ondernemer?

Rust, plezier en groei zijn essentieel om te kunnen ondernemen op een manier die je volhoudt. Wanneer rust en plezier wegvallen door een te drukke agenda, chaotische backoffice of te veel stress, kun je die groei ook wel vergeten. Met behulp van mijn service & support brengen we rust en plezier weer terug, zodat niets die groei nog in de weg staat.

  • editen en uploaden van jouw podcast afleveringen
  • verbeteren van klantbeleving voor een (nog) betere ervaring + hogere return-rate
  • jouw idee omzetten tot een downloadbare freebie
  • opzetten van sales funnels
  • optimaliseren van workflows 
  • organisatorische ondersteuning bij events, workshops, meetings
  • schrijven, checken of inplannen van nieuwsbrieven
  • social media management
  • en meer…

Losse uren

Een incidentele superheld nodig voor een kleine klus waar je zelf op vastloopt? Roep me er snel bij!


€45 per uur

Op projectbasis

Heb je support nodig op terugkerende maandelijkse basis of wil je samenwerken op projectbasis? Tof, I’m in!€40 per uur (vanaf 5 uur)

Een schop onder je kont

met 1-op-1 coaching

Die schop die je heel hard nodig hebt + waarmee je weer maanden vooruit kunt 

Oké, één ding is zeker. Jij bent een rete ambitieuze fotograaf. Je wilt de wereld gaan veroveren met jouw magische beelden en zoveel mogelijk klanten blij maken.

Maar…

Ondanks je grote dromen en ambitieuze plannen schiet je bar weinig op. De tijd vliegt, je wordt snel afgeleid en je belandt weer in die sleur die je geen stap dichter bij je doelen brengt.

Je merkt dat je jezelf vragen stelt zoals:

✘ Wat is nou de JUISTE stap om te zetten?

✘ Ik werk me rot maar zie geen vooruitgang, hoe komt dat toch?

✘ Zijn mijn prijzen (toch) te hoog?

✘ Hoe ben ik op de juiste manier zichtbaar zodat klanten mij gaan vinden?

Het gevolg? Wanneer je niet zelfstandig uit deze situatie kunt stappen blijf je maar aanklooien en kun je je droom vaarwel zeggen.

Op dat moment is het tijd om je de juiste kant op te laten duwen. Dat doe je met behulp van een 1-op-1 POWER sessie met mij. We trekken je uit die dip, duiken dieper in op jouw bedrijf en kijken welke kansen voor het oprapen liggen. We werken samen in 2,5 uur aan een plan met concrete actiepunten waarmee jij minstens 3 maanden vooruit kunt. 

Wat anderen zeggen over de 1-op-1 sessie:

Gitta Fotografie
 “Eén van mijn vragen was: “hoe krijg ik meer balans tussen fotografie, werk en privé?” Goede praktische handvatten meegekregen en de motivatie gekregen om hier echt aan te gaan werken. Ook naar mijn prijzen gekeken en hier lekker over kunnen sparren samen met Jessica. De twee uur zijn omgevlogen en hoewel ik het in het begin best een beetje spannend vond, was het ijs zo gebroken.”

Jessica van Studio Grøn
“Jessica gaf me een fijne peptalk en herinnerde me aan alles wat al goed gaat, maar identificeerde ook waar ik vastliep. Ze dacht mee vanuit haar expertise en ervaring en gaf de juiste handvatten. Nu weet ik wat de volgende stappen voor me zijn en hoe ik deze het beste in kaart kan brengen. Kortom, een enorm waardevolle sessie die voelde als thuiskomen in mijn eigen kracht en bedrijf.

Jessica Groenewegen coach fotografie fotograaf zoetermeer
Jessica Groenewegen coach fotografie fotograaf zoetermeer
Jessica Groenewegen coach fotografie fotograaf zoetermeer
Jessica Groenewegen coach fotografie fotograaf zoetermeer
Jessica Groenewegen coach fotografie fotograaf zoetermeer

Wekelijkse podcast voor fotografen

Abonneer je snel op mijn wekelijke podcast speciaal voor ambitieuze fotografen die een serieus bedrijf willen opbouwen of al runnen. Geen tips over technische instellingen maar over het ondernemen, marketing, mindset en groeien.

Mogelijkheden + tarieven

Losse uren

Een incidentele superheld nodig voor een kleine klus waar je zelf op vastloopt? Roep me er snel bij!


€45 per uur

Op projectbasis

Heb je support nodig op terugkerende maandelijkse basis of wil je samenwerken op projectbasis? Tof, I’m in!€40 per uur (vanaf 5 uur)

Coaching

Met 1-op-1 coaching help ik je loskomen waar je vast zit. Heb je behoefte aan iemand die met je meekijkt en helpt met focussen en groeien?


Vanaf €150,-

Webshop voor fotografen

Speciaal voor fotografen ontwikkelde ik e-books, templates, masterclasses en online trainingen om je te helpen groeien op specifieke onderwerpen.

Vanaf €6,50

Uitgelicht: groei-tools voor fotografen

Hé fotograaf, het is tijd om nu écht van jouw hobby dat droombedrijf te maken! Wandel eens door mijn webshop heen en vind de groei-tools om jouw doelen sneller te bereiken.

Happy customers ⭐️

Een keertje kletsen?

Is dit wat je nodig hebt? Een schop onder je kont of juist iemand aan je zijde die taken kan overnemen zodat jij weer ademruimte krijgt? Laten we (vrijblijvend natuurlijk) kennismaken en kijken waar we samen voor magie kunnen zorgen.

Let's chat!

Jessica Groenewegen Coaching webshop service support virtual assistent Zoetermeer Den Haag